Activiteitencommissie (AC)

De Activiteitencommissie (hierna: AC) heeft als taak het organiseren en voorbereiden van activiteiten voor de leerlingen. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de ouders de jaarkalender met daarop alle voorgenomen activiteiten in het komende schooljaar.

De AC bestaat uit ouders en wordt actief ondersteund door twee leerkrachten. De AC wil graag een schakel zijn tussen ouders en school. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom. Bij de uitvoering van activiteiten is hulp van andere ouders onontbeerlijk. Wie wil helpen, kan zich aanmelden via Activiteitencommissie | Kindcentrum Oranje Nassau Nassau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Taken Activiteitencommissie
De taken van de AC vallen uiteen in twee hoofdtaken, die hieronder worden beschreven:

1. Het mede-organiseren van activiteiten zoals:
Sinterklaasfeest;                                                     
Veluwewandeltocht;
Kerstfeest;                                                           
Musical;
Paasfeest;                                                              
Coördinatie hoofdluiscontrole;
Sportdag;
Schoolfeest.        

Naast deze activiteiten worden elk jaar acties bedacht en uitgevoerd om extra financiële middelen te genereren voor aanschaf van zaken, waarvoor geen vergoeding door de overheid gegeven wordt.

2. Financieel beheer van de ouderbijdrage, overige inkomsten en uitgaven

Van alle ouders wordt een bijdrage verwacht om de activiteiten te bekostigen die speciaal voor de kinderen worden georganiseerd. Deze vrijwillige ouderbijdrage wordt besteed aan bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Kerstviering, Paasfeest, Schoolschaatsen, etc.

Daarnaast vormen de inkomsten van oud papier en karton een groot en zeer belangrijk deel van het budget van de AC. Onder andere de bussen voor de schoolreisjes worden van de opbrengst betaald. Oud papier en karton kan elke maandag in de grote groene containers voor onze school worden ingeleverd. De AC legt verantwoording af door een jaarlijkse financiële controle, uitgevoerd door/namens de school.

Bezetting Activiteitencommissie (AC)
namens ouders:
Richard Ninaber van Eijben (voorzitter)
Jaco van de Pol (penningmeester)
Wendi Ruitenbeek (secretaris)
Frouke Stegeman (contactouder luizencontrole)
Nelleke Niebeek
Gerben van Dijk
Colette Doppenberg
Jonna Dodewaard
Gerdien Hopster
Ylona Schrik
                                                      
namens het personeel:
Anke van Boeijen (leerkracht)
Marja van Roekel (MT-lid)

Commissielid worden?
De AC is altijd op zoek naar nieuwe leden, die een bijdrage willen leveren aan de werkzaamheden. Meld je aan, draai een keer mee en laat je overtuigen van dit mooie stukje ouderbetrokkenheid!

Contact
Per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.